om_oss

OM OSS:

Skånefågel tillhandahåller svenska höns och ekologisk fågel av högsta kvalitet. Vår småskalighet och inriktning på alternativa matfåglar gör oss till ett av Sveriges mest nischade företag inom detta segment. Företaget grundades 2008 i Norra Skåne och idag är vi 16 medarbetare.

Skånefågel följer svensk djurskyddslagstiftning och står, som all djurproduktion i Sverige, under myndigheternas kontroll. Genom kontroller i alla led garanterar vi en produkt av högsta kvalitet. Konsumtionstrenden för ekologiska matfåglar är mycket positiv. De senaste åren har konsumtion av ekologiskt producerade och förädlade varor kraftigt ökat i Sverige.

Skånefågel tillhandla håller även legoproduktion åt företag med andra varumärken. Skånefågel säljer under eget varumärke till bl.a. Ica, Bergendahl, Coop och andra försäljnings kedjor, utlandsförsäljning av höns pågår inom så väl som utom EU marknaden.

Skånefågel ingår i Scandi Standard som är Nordens största matfågel leverantör med ledande positioner i Sverige, Danmark och Norge genom de starka varumärkena Kronfågel, Danpo & Den Stolte Hane.

Tillsammans har koncernen ca 1 650 medarbetare och en årlig omsättning på över fem miljarder SEK.

Läs gärna mer på:

http://www.scandistandard.com/About-Us/

Ladda ner vår informationsbroschyr

Klicka här för att skicka ett mail: order.skanefagel@scandistandard.com

Vi har uppdaterat och ändrat vår personuppgiftspolicy i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR (förordning (EU) 2016/679).

För att ta del av integritetspolicyn läs här.